nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos nem jelent meg a börtönnél

Nem jelent meg reggel a börtönnél Galambos Lajos

Ma reggel kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe Galambos Lajosnak, akit az intézmény előtt fotósok, újságírók és tévéstábok vártak, ám a híresség nem tűnt fel a neki kijelölt időpontban.

Hiába várakoztak szerda reggel az újságírók és tévések a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt, a 3 év 6 hónap börtönre ítélt Galambos Lajos reggel 8 óráig nem jelent meg a helyszínen. A személyre szóló meghívóban mindenkinek külön időpontot jelölnek meg a megjelenésre. Lajcsi szökésben lenne? Aligha, és a késésével túl sok kockázatot még nem vállalt – derül ki a Blikk cikkéből.

Galambos Lajos

Galambos Lajos még 2020-ban (Fotó: Profimédia)

A lapnak Baji Éva ügyvéd elmondta, hogy ugyan a beköltözésre minden leendő rab külön időpontot kap, a késés nem számít komoly vétségnek, feltéve, ha az illető még aznap jelentkezik a büntetésvégrehajtási intézetben. Kimentheti magát továbbá akkor is, ha betegség miatt, vagy más nyomós okkal nem jelent meg. Ha Galambos Lajos a mai nap folyamán sem jelenik meg Kecskeméten, a szabályzat szerint elrendelik az elővezetését, de akár elfogatóparancsot is kiadhatnak ellene. Aki nem kezdi meg önként a börtönbüntetését, azt a kockázatot vállalja, hogy kizárják a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből. A Blikk próbálta elérni telefonon Lajcsit, de nem jártak sikerrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top