Sztárok

Szabó Győzőnek két balesete volt egy hét alatt

Szabó Győzőt néhány napon belül kétszer is elütötték a budapesti forgalomban – írja a Bors.

Az elmúlt napokban kétszer ütközött motorjával Szabó Győző, aki szerint félelemmel nem lehet motorozni, figyelmetlenül pedig nem érdemes. „Körülbelül két héttel ezelőtt egy barom nem használta az irányjelzőjét, amikor átjött az én sávomba, és nekem csapódott. Én felborultam a motorral, az egész jobb oldalamat lehúztam, a térdem, a bokám és a könyököm is vérzett. Egy fiatal pár ült az autóban, azonnal kiszálltak, hogy segítsenek, de őket jobban sokkolta a baleset, mint engem. Nem tettem feljelentést, mert előfordul az ilyen, de azért szóltam nekik, hogy legközelebb jobban figyeljenek, mert nagyobb baj is lehetett volna” – mondta Szabó Győző, akit néhány nappal később ismét elütöttek.

Pár nappal később pedig egy másik autós húzott be elém, és szorított le az útról. A padkának ütköztem, és elestem a motorral, bár őt nem érdekelte túlságosan, mert szó nélkül továbbhajtott” – mesélte az újdonsült apuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top