Sztárok

Dallos Bogi ennyit keres az X-Faktorban

Kiderült, mennyire rúghat az énekesnő x-faktoros gázsija.

Mint arról beszámoltunk, Dallos Bogi váltja Radics Gigit az X-Faktorban. Bár a mentorok gázsiját az RTL Klub – az elmúlt évekhez hasonlóan – üzleti titokként kezeli, a nagyságrendről azonban rendelkezésre állnak korábbi sajtónyilatkozatok.

Több cikk is megjelent korábban arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor; egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok. Ebből kiindulva – számolva a gazdasági növekedéssel – a 2019-es szériában 15-20 millió forint közötti összegre prognosztizálja a Pénzcentrum az x-faktoros mentorok gázsiját. Ez persze nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsor alatt keresnek ennyit a mentorok.

A Pénzcentrum azonban megjegyzi, hogy a műsor felvételei és az egyéb mentori elfoglaltságok miatt Dallos Boginak több fellépést is le kell majd mondania, ez pedig némi kiesést jelenthet a koncertbevételeiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top