Sztárok

Először mutatta meg a húgát Kulcsár Edina

Íme az első közös szelfi a tesókról! Nem is akárhol fotózkodtak.

Kulcsár Edina meglepő fotóval rukkolt elő közösségi oldalán. A modell először mutatta meg kishúgát, a 4 évvel fiatalabb Renáta Cintiát.

Ő itt a húgom, Reni! Eddig nem tudhattatok róla, hiszen nem beszéltem róla, de majd idővel mesélek… A lényeg, hogy újra beszélünk, és mindent onnan folytatunk, ahol abbahagytunk. Most például a Fradi-meccsre kísért el minket, Medoxra pedig mindeközben a Mamám vigyáz. #egyenhajunkvan ” – írta az első közös szelfihez Kulcsár Edina.

Mint a kép alatti kommentekből kiderül, a családbővítést immár kilátásba helyező Kulcsár Edina – rajongói kérdésekre válaszolva – azt is elárulta, hogy valójában féltestvérek apai ágról, de a modell rajongói így is teljesen el vannak ájulva a hasonlóságtól. Többen meg is jegyezték, hogy olyanok, mint két tojás, illetve mintha ikrek lennének.

Sőt Kulcsár Edina azt is elárulta, hogy miért nem beszéltek eddig: „Egy, mondjuk úgy, félreértés miatt nem beszéltünk sok-sok éven át, aztán az élet megoldotta.” Majd pár hozzászólással lejjebb még több családi titokról lebbenti fel a fátylat: „Hárman vagyunk tesók, de ahogy írtam, ők féltesóim. Reni és közöttem 4 év van, a másik húgom között pedig 6 év a korkülönbség. Ebben az évben vele is találkoztam már, bár Renivel sokkal szorosabb volt mindig is a kapcsolatom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top