Sztárok

Puzsér durván kiosztotta Majkát

Nem teszi zsebre a rapper, amit a kritikustól kap.

Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül Majka Fonogram-díjátadó körüli balhéját. Keményen nekiment a rappernek. 

A televíziózás és a popszakma agyonkényeztetett hőse, Majoros Péter, az ország ünnepelt Majkája évtizedes viszonylatban bizonyítja újra meg újra, hogy amennyire hisztérikusan önimádó, épp annyira képtelen felismerni a helyét a teremtésben. Ezúttal az a gyalázat esett meg vele, hogy a Fonogram zsűrije nem neki ítélte az év hiphopfelvételének díját, ő pedig válaszul úgy hisztizik, mint egy hatvanas díva, aki nem játszhatja el Shakespeare Júliáját. Az ózdi lumpenproliból lett budapesti nagyvállalkozó képtelen feldolgozni, hogy a filléres és hazug pózoktól hemzsegő slágerét nem értékelte eléggé a zsűri” – írja a Magyar hang oldalán közzétett publicisztikájában.

MTI/Koszticsák Szilárd

„Íme egy minden téren sikeres ember, aki annyira önhitt és kisstílű, hogy képtelen megemészteni, ha nem ő kap egy díjat. (…) Majkának pedig azt ajánlom: ne tetszelegjen abban a szerepben, hogy ő egy hiphop-előadó! A hazug nyavalygása, az igénytelen strófái, a szirupos közhelyei, a soha nem volt világ, amelynek az ócska pózait felölti, legfeljebb formailag emlékeztetnek hiphop-produkcióra – amit gyárt, az nem több mint habkönnyű és velejéig hamis érvénytelenség: operett a huszonegyedik században született kölyköknek. (…) Legjobb lenne, ha Majka végre beérné a pénzzel, a pillanattal meg az ország imádatával, mert hiába toporzékol, a halhatatlanság nem az a filléres szerető, amihez hozzászokott” – vélekedik Puzsér a zenészről.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top