Sztárok

Már a családalapításra készül az Exatlon nyertese, Huszti Kata és párja

Huszti Kata az Exatlon óta alig lassított a tempón, pedig párjával komoly elhatározásra jutottak.

Huszti Kata pénzügyi asszisztensként dolgozik napi nyolc órát, kézilabda- és rögbiedzéseket tart, és emellett maga is sportoló, így szombat-vasárnaponként meccsei vannak. Ugyanakkor lassítani készül a tempón, a tervei között ugyanis előkelő helyen szerepel a családalapítás – írja a Blikk.

„Családot szeretnénk, ehhez pedig szükség van egy kis nyugalomra és arra, hogy visszavegyünk a rohanásból. De teljesen leállni sohasem fogunk, simán el tudom képzelni, hogy ott játszik a pálya szélén a gyerekem, amíg én edzek” – mondta Huszti Kata, aki az is elárulta, hogy később dönt arról, lesz-e második baba vagy sem.

Fotó: Tv2

Fogalmam sincs, mikor lesz a leánykérés, de azt tudom, hogy biztosan beváltja az ígéretét. Bár soha nem voltam az a lány, aki arról álmodozott, hogy majd egyszer feleségül veszik. Annak viszont nagyon örülök, hogy a verseny alatt kiderült számomra, ő is úgy gondolkodik, mint én. Az életünket közösen képzeli el, akár lesz esküvő, akár nem” – mondta az Exatlon győztese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top