Sztárok

Száraz Dénes a házasságáért küzd

Az Ízig-vérig sorozatban egészen új oldaláról mutatkozott be Száraz Dénes, aki azt mondja, hogy a magánéletére is kihatott a szerepe.

Száraz Dénes valójában nagyon is különbözik attól a mindenkin átgázoló üzletembertől, akit az Ízig-vérig sorozatban alakít a Viasat3-on. A színész úgy fogalmazott a Story magazinnak, hogy igazi terápia volt számára Asztalos Sándort eljátszani, főleg azt tanulta meg értékelni, hogy az egészséges kivagyiság mennyire fontos az érvényesüléshez. 

Márciusban töltöttem be a negyvenet, úgy érzem, most már nincs apelláta, itt az ideje képviselni önmagam.

Száraz Dénes a munkában is komoly hasznát veszi annak, hogy határozottabban lép fel, de otthon, a gyereknevelésben is kamatoztatja az új életszemléletét.

Ízig-vérig, Gryllus Dorka, Száraz Dénes - Fotó: VIASAT3/SÁGHY TÍMEA

Gryllus Dorka és Száraz Dénes az Ízig-vérig sorozatban – Fotó: VIASAT3/SÁGHY TÍMEA

A szenvedélyes üzletember a sorozatban szerelembe esik az üzleti partnere feleségével, és a színész nem tagadja, hogy ez sem áll távol tőle. 

Színészként velem is többször előfordult, hogy beleszerettem a partnerembe.

Annak idején a feleségét is így ismerte meg, sőt így szerette el egy másik férfitól. Ennek azonban már 12 éve, és az idő nyomot hagyott a kapcsolatukon. 

Nem mondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben van, mint minden hosszú házasságban, nálunk is akadnak problémák. Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk.

Száraz Dénes arról is beszélt, hogyan képzelik a folytatást, és milyenek otthon a mindennapok: 

A Story magazinnak mesélt Száraz Dénes

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top