Sztárok

Pikali Gerda nem szokványos helyen randizott Rékasi Károllyal

Pikali Gerda, aki 2009-ben az Avatar főhősnőjének szinkronhangja volt, tíz év után újra visszatért Pandorára, ahol Rékasi Károllyal közösen kalandozott.

Pikali Gerda és Rékasi Károly esküvőre készülnek – a nagy napra állítólag hamarosan sor kerül, méghozzá spirituális környezetben. A két színésznek rengeteg elfoglaltsága van, ennek ellenére próbálnak minél több időt együtt tölteni. A minap az Avatar kiállításon jártak – a színésznő ismerős helyszínre tért vissza, hiszen annak idején ő kölcsönözte a film főhősnőjének magyar hangját. 

„Egy nagy válogatással kezdődött, aztán Amerikában döntöttek arról, ki legyen a hangja a főbb szereplőknek. Egy kéthetes na’vi nyelvtanfolyamot kellett volna elvégezni, de az idő hiányában egy gyorstalpalón, a szinkron közben sajátítottam el ezt a nyelvet” – avat be a részletekbe.

A munkára úgy emlékszik vissza, hogy komoly kihívást jelentett. „Olyan hangokat kellett kiadnom, amiket nem is gondoltam volna, hogy sikerül. Az állat és emberhang keverése egy nem mindennapos hangképzést kívánt” – mesélte Pikali Gerda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top