Sztárok

Új fejlemények Sas József állapotáról

A humorista két hónapja szenvedett stroke-ot, felesége most friss hírekkel szolgált az állapotáról.

Lassan gyógyul Sas József. Még több hónap, mire a humorista hazatérhet a Budakeszin lévő Országos Rehabilitációs Intézetből, de azt is komoly feltételekhez kötik: a családnak teljesen át kell alakítania az otthonukat – írja a Blikk.

Az orvosok szerint a férjem jó ütemben gyógyul ahhoz képest, hogy két hónap telt el, de még erősíteni kell az izmait, hogy önállóan tudjon mozogni” – nyilatkozta a bulvárlapnak a humorista felesége, Zsuzsa asszony, aki mindennap meglátogatja a férjét.

MTI Fotó: Földi Imre

Elmondása szerint alaposan át kell rendezni az otthonunkat, hogy segítsék a Thaiföldön stroke-ot szenvedett humorista gyógyulását, többek között az utógondozáshoz egy speciális ágyat is be kell szerezni, amelynek elektromosan mozgatható a támlája. 

Sas József szorgalmasan végzi a rehabilitációval járó feladatokat, nagyon igyekszik, bízik a felépülésében. Reméli, hogy ősszel már újra dolgozhat. Színészkollégák, barátok, családtagok folyamatosan látogatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top