Sztárok

Weisz Fanni siketsége miatt nem szerepelhetett

Weisz Fanni döbbenetes, ám tanulságos sztorit osztott meg a közösségi oldalán.

Weisz Fanni mára sikeres modell, egykori szépségkirálynő és közösségimédia-sztár. Kezdetben azonban nehezen alakultak a dolgai, többször is elküldték, mire felfigyeltek rá, rengetegszer érte negatív megkülönböztetés a siketsége miatt. Az Instagram-oldalán megosztott sztori sokaknak lehet tanulságos. 

Weisz Fanni karrierje 2011-ben kezdődött, akkor indult el a Magyarország Szépe versenyen, ahol végül közönségdíjas lett. A minap volt az idei szépségverseny első castingja, amelyen most már zsűritagként vett részt a modell. Nem volt könnyű elindulnia a pályán, most erről mesélt. 

Rengeteget csalódtam és sokszor kaptam nemet a versenyeken vagy elküldtek mert siket vagyok, de én akkor is modell szerettem volna lenni és ezért küzdöttem és dolgoztam! És ezt nem adják könnyen, de meg lehet csinálni és el lehet érni a kitűzött céljaidat de ahhoz keményen kell küzdeni!

– írja a közösségi oldalán Weisz Fanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top