Sztárok

Vetéléseiről vallott A Dal énekesnője

Batta Zsuzsanna, művésznevén Marge most beszélt először ezekről a fájó emlékekről.

Batta Zsuzsanna, azaz Marge nehéz időszakon van túl, háromszor is elvetélt. A második gyermekével várandós énekesnő először beszélt az átélt fájdalmakról.

Egy egészséges baba után három vetélésem volt, amik közül az egyik ikrek voltak. Ennek a folyamatnak sok szegmense van, minden vetélésemnek más a története, de mindig próbáltam úgy hozzáállni, hogy nekünk ennyi dolgunk volt egymással, ennyi jutott. Mindegyik vetélésből és mindegyik várandósságból egészen más dolgokat tanultam magammal kapcsolatban is, akár a testemmel, akár a lelkemmel, akár a gyermekeim közelségétől, hogy mit, hogyan élek meg. Úgyhogy én mindegyik vetélésnek valójában hálás vagyok” – vallotta be A Dal énekesnője a TV2 Mokka című műsorában.

Mint mondja, nagyon kardinális változást nem tudtak okozni a vetélések azzal kapcsolatban, hogyan gondolkodik a várandósságról. „Egészségügyi problémáim vannak, autoimmun beteg vagyok, és később kiderült, hogy APS-szindrómás is, és ez nagyon sok mindenre válasz. És inkább az buzgott bennem: beszéljünk erről, hiszen annyi mindenkinek tudnék ezzel segíteni” – jelentette ki Marge, aki azt is elárulta, hogy a párjával való kapcsolatát mindenképpen megerősítette, hogy nem engedték el magukat a vetélések utáni helyzetekben, s korántsem kudarcként fogták fel a történteket.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Mohai Balázs 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top