nlc.hu
Sztárok

Marge a vetéléseiről

Négyszer vesztette el a kisbabáját Marge, ma már háromszoros anyuka az énekesnő

Őszintén vallott arról, min ment keresztül.

Marge (Batta Zsuzsanna) régóta szerette volna nyilvánosan is vállalni azt a betegségét, ami miatt több babáját is elveszítette. 2014 áprilisában született meg első kisfia, Alfonz, majd négy vetélésen esett át, ezután derült csak fény a véralvadászavarára – írja a tenyek.hu.

Marge

A véralvadászavar miatt több babáját is elveszítette Marge – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Amikor a második fiamat vártam akkor végigvettük az orvosommal, hogy mit csináltam másként a vetéléseim alatt, a várandósságaim alatt és az élő gyermekem várandóssága alatt. És arra jutottunk, hogy a vérhigító az, amiben más volt minden. Úgyhogy szinte könyörögtem neki, hogy írjon fel vérhigítót” – mesélte a 36 éves énekesnő.

A véralvadászavar minden nőt érinthet, így Marge-nak küldetéstudata lett, hogy beszéljen erről a problémáról. Saját vetélései után létrehozott egy csoportot, melyben tabuk nélkül lehet téma a vetélés.

Az énekesnő arról is őszintén beszélt a Tények Pluszban, hogyan élte meg azt a traumát, amikor elveszítette a babáját, több alkalommal is. “Nekem például van egy ilyen tanácsom azoknak a nézőknek, akik esetleg hasonló vagy egészen más gyászfeldolgozáson mennek keresztül, hogy gyújtsanak egy gyertyát, búcsúzzanak el a szeretteiktől, sirassák meg önmagukat is, mert ez nekünk is nagyon fáj, engedjük meg magunknak a szomorúságot, aztán fújjuk el a gyertyát és térjünk vissza az életünkbe” – tanácsolta Marge, aki immár háromszoros édesanya: Alfonz mellett a négy vetélése után született még egy kisfia és egy kislánya is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top