Sztárok

Ezt a dalt írta Curtis a párjának a rehabon

Ilyet még sose csinált a rapper, mint amit ebben a dalban. Majka is megszólalt Curtis új szerzeménye kapcsán.

Alig egy hete jelent meg Curtis visszatérő dala, a „Nem maradok padlón, amely már egymillió megtekintés felett jár, és máris itt az újabb videóklipje, a „Lehetne újra február”. A dalt a rapper a rehabilitációja alatt írta, és egy őszinte vallomás párjának, az első gyermeküket váró Krisztinek.

Januárban született a dal, amikor bevonultam a rehabilitációra. Ez egy szerelmes levél Krisztinek, ezzel is szerettem volna köszönetet mondani, hogy végig mellettem állt. Hálával tartozom neki” – vallotta be a zenész. A szám különlegessége, hogy kivételesen Curtis nemcsak rappel, hanem dalra is fakad benne, a refrént ugyanis ő maga énekli.

Eredetileg nem rám lett szabva a refrén, mást képzeltem volna el, Király Viktort például, viszont a szerzőtársam, Vígh Arnold azt mondta, hogy ezt nem adhatom másnak, enyém legyen ez a rész is” – árulta el Curtis, aki mellett az igazán különleges hangulatú videóban a Junior Príma-díjas Eke Angéla, valamint Shaymaa is szerepel.

Majka is gratulált

Korábbi zenésztársa, Majka is reagált Curtis klippremierjére. „Isten hozott újra köztünk haver!! Sajnálom ,hogy szét kell tépni ennyire a lelked ahhoz, hogy megint az legyél, akit megismertem 10 éve!! Gratulálok !! Gyönyörű !!!” – írta közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top