Sztárok

Curtis: „Teljesen új ember lettem”

A rapper január elején döntött úgy, hogy megszabadul a szenvedélybetegségétől. Széki Attila a Mokkában arról beszélt, hogy miért kezdett máris dolgozni. Majkával való kapcsolatáról is szólt.

Curtis január 7-én ismerte be a nyilvánosság előtt, hogy valóban drogproblémái vannak, ezért elvonóra megy. A rapper szombaton jött ki, ahogy ő mondja, teljesen új emberként. A Mokkában elárulta: az első tíz nap nagyon kemény volt, de túlélte, utána pedig a helyreállítási folyamat következett. Azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy megosztja a problémáját az emberekkel. 

„Eljutottam arra a pontra, hogy erkölcsileg, etikailag az életem legalján voltam. (…) Amikor számtalanszor átvered a legjobb barátodat, a kedvesedet és azokat az embereket, akik tényleg szeretnek, és melletted vannak… Akkor azért rájöttem arra, hogy itt most már nincs nagyon más választás. Vagy ez, vagy megyünk a temetőbe vagy a bíróságra…” – mondta a Mokkában Curtis.

„A legrosszabb az volt, hogy magamnak is hazudtam. (…) Tudtam, hogy nem jó, amit csinálok, sőt, szégyellem is, de csináltam. Ez a függőség…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top