Sztárok

Curtis a baba nevéről beszélt

Esküvőjükről mesélt Krisztike és Curtis, a rapper pedig megosztotta azt is, hogy miben alakult máshogy az esemény, mint ahogy szerette volna. A pár nemcsak a nagy napot, hanem a babavárás örömeit is megosztotta.

Curtis és szerelme, Kriszti két héttel ezelőtt házasodtak össze a legnagyobb titokban. Eredetileg augusztus végére tervezték az esküvőt, méghozzá egy jó nagy lagzival, de végül a baba érkezése miatt nem így alakult. Kriszti most elárulta, ő nem is akart nagy bulit csapni, inkább a rapper volt az, aki sok emberrel szeretett volna ünnepelni. Nemcsak erről, hanem gyermekük nevéről is meséltek a büszke szülők.

„Összesen negyvenen voltunk, nagyon családias volt” – mesélte Curtis és Kriszti, majd a babáról is szót ejtettek. „Augusztus elejére vagyok kiírva. Egyre közelebbinek érzem” – mondta a rapper párja. A baba nevével kapcsolatban annyit elárultak, hogy görögös neve lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top