nlc.hu
Sztárok

Curtis ajánlata

Curtis arcpirító ajánlatot tett Orosz Barbinak kora reggel

Curtis kettesben gyakorolna a Mokka műsorvezetőjével.

Két hónappal ezelőtt derült ki, hogy Curtis és felesége régóta külön élnek már, hamarosan hivatalosan is elválnak. A rappert azóta összehozták a lapok egy kosaras lánnyal, ám állítása szerint akár mindennap más nővel tudnák lefotózni. Vasárnap az egyéni produkción kívül egy csapatos dalt is előadnak, erről meséltek a Mokkában, amikor Curtis ajánlatot tett a műsorvezetőnek.

Orosz Barbara célzott arra, hogy ezt a versenyt komolyan kell venni, mire a rapper azt válaszolta, hogy erről szólhatott volna neki hét héttel ezelőtt is. „Bármikor felhívhattál volna, simán közlöm, hogy miről szól a műsor” – mondta a műsorvezető, amire reagált Curtis. „Látod, na mindegy. Most majdnem elmondtam, hogy randiznék veled” – bökte ki a korábban Szinetár Dóraként is feszítő rapper

„Ez a koreográfia, ezt azt szeretném mondani, hogy el szeretném táncolni a Barbinak kettesben otthon. (…)Négyszemközt szeretném” – mondta Curtis, amire Orosz Barbi csak annyit reagált, hogy ahhoz jól be kell tanulnia a táncot. 

Olvass még a Sztárban Sztár-szereplőkről: 

Curtis

Curtis (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top