Sztárok

Jótékony cél miatt szabadul meg a ruhájától Kulcsár Edina

Színészek, énekesek és divattervezők is támogatják Mihalik Enikő és az UNICEF Magyarország gardróbvásárát. A nemzetközi szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként május 10–11-én saját és barátai ruháit árulja majd a H&M Showroomjában. Kulcsár Edina egy olyan darabot választott ki, amely igazán fontos szerepet kapott az életében: az esküvői ruháját.

„Nyolc hónapos terhes voltam, amikor hirtelen eldöntöttük, hogy szűk körben összeházasodunk még a baba születése előtt, a lagzit viszont majd akkor tartjuk, amikor a gyerek nagyobb lesz. Egy bevásárlóközpontban pillantottam meg ezt az egyszerű, szép kis fehér ruhát. A nagy napon aztán akadt egy kis probléma a lakás ajtajával, így majdnem ebben a ruhában késtem le az esküvőt, de szerencsére odaértem, és a férjemnek nagyon tetszett a szett” – mondta Kulcsár Edina, aki nosztalgiával gondol vissza az esküvőjére

„Nyilván kötődik hozzám ez a ruha, hiányzik is majd, de ha segíthetek vele, akkor megérte felajánlani. Ez a jótékonysági gardróbvásár azért is tetszik különösen, mert tapasztalatból tudom, mennyire lehet örülni egy-egy olyan ruhának, amit más már kinőtt, nem használ, de még jó állapotban van. Ugyan most nem közvetlenül a rászorulóknak megy az adomány, de a bevétel mégis a legnemesebb célra lesz fordítva, hiszen a vásárlással gyerekek jóllétét segíthetjük” – tette hozzá Edina, aki már a szülés előtt is szívén viselte a gyerekek sorsát.

A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store teljes bevétele a szervezet legnehezebb sorsú gyerekeiért végzett munkáját támogatja.

Kulcsár Edina és Csuti tavaly esküdtek meg (Fotó Jakab Krisztina Photography)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top