Sztárok

Balsai Móni kényszerből magát adja

A szándék a fontos, és mivel nemes célt támogat Balsai Móni úgy gondolta, valami különlegeset mutat a közönségnek.

Színészek, énekesek és divattervezők is támogatják Mihalik Enikő és az UNICEF Magyarország gardróbvásárát. A nemzetközi szupermodell az UNICEF Magyarország Bajnokaként május 10-11-én saját és barátai ruháját árusítja majd a H&M Showroomjában. A rengeteg ruha mellett az érdeklődők egy életnagyságú Liza, a rókatündér papírmasé figurát is megvásárolhatnak, ezt a film címszereplője, Balsai Móni ajánlotta fel. A róla, vagyis filmes karakteréről mintázott bábut a színésznő dedikálta is.

„A gardróbomat éppen most ürítettem ki, ezért más megoldást kellett találnom. A kalandos sorsú papírmasét Barabás Évi tervezte egy díjkiosztó gálára, ahol személyesen nem tudtam részt venni. Szerettem volna valami igazán különlegessel hozzájárulni a gyerekekért szervezett gardróbvásárhoz. Remélem, Liza új gazdára lel majd, kiváló kalaptartó lehet belőle” – mondta Balsai Móni, akinek a papírfigurája legalább olyan ismert már, mint a szerepe. 

„Ha azonban az egyedi feliratú ruhadarabok megszállottjai vagytok, akkor az arany nyomású #BalsaiMóni pólót javaslom, ami Szűcs Nóra ötlete alapján készült, és szintén egy díjátadón »pótolt« engem” – javasolt egy újabb darabot a gyűjteményéből Balsai Móni.

A Mihalik x UNICEF Pop-Up Store teljes bevétele a szervezet legnehezebb sorsú gyerekeiért végzett munkáját támogatja. „Köszönöm a felkérést! Hajrá, Enikő!” – írta a saját közösségi oldalán, ahol szintén megosztotta a felajánlását, amolyan kedvcsinálónak. 

Fotó: Instagram/Balsai Móni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top