Sztárok

Ördög Nóra ezért maradt magára Ázsiában

Kiderült, miért utazott haza Ördög Nóra családja, és miért folytatódott Thaiföldön az Ázsia Expressz forgatása, miközben ez nem is szerepelt az eredeti tervekben.

Nem tervezett leállás miatt módosítani kellett az Ázsia Expressz 2. forgatókönyvét, így Thaiföldre is elutazott a stáb – írja a Blikk. Április elején ugyanis a helyiek tiltakozásai miatt leállt a forgatás Srí Lankán. A TV2 stábja ugyan törölte a problémás felvételeket, ám a helyi sajtó azt híresztelte, hogy melegfilmet forgattak, emiatt pedig hatósági vizsgálat indult.

Mivel ez elhúzódott, a produkció úgy döntött, a tervezettnél korábban folytatja Indiában a forgatást. A gyártócégnek arra is megoldást kellett találnia, miképpen pótolják a Srí Lanka-i versenynapokat, így Thaiföldre esett a választás, miközben az az eredeti forgatási helyszínek között valóban nem szerepelt.

Ördög Nóráék végül úgy döntöttek, hogy férje, Nánási Pál és a gyerekek már nem kísérik el őt az újabb, plusz 10 napos, thaiföldi forgatásra.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top