Sztárok

Megszólalt Oszter Sándor: „Felháborító, hogy terrorizálni akar Laci”

Oszter Sándor azt állítja, ő nem tartozik a férfinak, sőt!

H. László reggel fél kilenctől délután negyed négyig állt egy vastagabb ágon, kötéllel a kezében Oszter Sándor tavánál. Azt kiabálta, felakasztja magát, mert hárommillió forinttal tartozik neki a Kossuth-díjas színművész. A helyszínre a rendőrség is kivonult, ahogy a tűzoltóság és a mentők is. Végül sikerült a férfi  lelkére beszélni, aki önként mászott le a fáról – írja a Blikk.

„Felháborító, hogy terrorizálni akar Laci! Valóban dolgozott nálam, de rendesen ki lett fizetve! Segítettem rajta, a saját markológépemet is lízingbe adtam neki, hogy dolgozhasson vele máshol is, de nem fizetett, sőt megpróbálta ellopni, amiért feljelentettem… Több százezret fizettem neki a munkájáért, még hogy az adósa vagyok! Bezzeg amikor kijöttek a rendőrök, azonnal elismerte, ő tartozik 900 ezer forinttal, és elvette a markolómat” – mondta Oszter Sándor az üggyel kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top