Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Palya Bea sajátos módszerrel gyógyítja magát

Palya Bea nem tagadja, nehéz időszakon van túl. Most őszintén elmondta, hogyan vészelte át.

Elképesztő energiákat képes mozgósítani Palya Bea, aki egy percre sem áll meg. Koncertezik, albumot készít, könyvet ír, sportol vagy épp a lányaival keres valamilyen aktív kikapcsolódási formát. „Ritkán mozdulok ki este, egyrészt nem is jut eszembe, másrészt vagy dolgozom, vagy a gyerekeimmel vagyok otthon. A színpad az életem, hatéves koromban kezdtem el tanulni a színpadon levés törvényeit” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban az énekesnő, aki az utóbbi időben más minőségben is látható a színpadon.

Előadásokat és workshopokat tart, ahol nemcsak énekről, zenéről, de saját érzéseiről, tapasztalásairól beszélget a nagyérdeművel. Palya Bea nehéz időszakot zárt le tavaly, mikor férjével úgy döntöttek, külön utakon folytatják. „Leginkább énekes-dalszerzőként vagyok ismert, de mindaz a tudás, amit az önismeret kategóriájába tudok sorolni, elkezdett más formát ölteni. Elkezdtem előadásokat, tréningeket tartani, amit nagyon élvezek.”

Bea elárulta, ahhoz, hogy érdekes és hiteles előadó maradhasson, mélyre kell mennie a lelkében: „hogy érintsem a közös, tocsogós tudattalant, ahol mindenki járt már. Mindenki, aki megszületett, aki szült vagy szülni fog. Mindenkinek vannak ilyen mélyről jövő érzései, tapasztalásai, ez mindenkit foglalkoztat, ahogy a generációs kérdések is. Az én gyógyulásom az, hogy ezekről mesélhetek másoknak. Így az egész orvossággá válik, medicina lesz” – mondta Palya Bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top