Sztárok

Eurovízió 2019: Pápai Joci Izraelből üzent

Pápai Joci nem jutott döntőbe a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon – ezt üzente Izraelből.

Sokak óriási megdöbbenésére Pápai Joci nem jutott be tegnap az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, ezzel pedig eldőlt, hogy idén nem szurkolhatunk magyar résztvevőnek. Az énekes nagyon sokat készült a versenyre, tudta, mi hogyan működik, hiszen korábban szerepelt már a dalverseny színpadán. A tegnapi történésektől függetlenül nem keseredett el, Pápai Joci a közösségi oldalán üzent a közönségnek

Magyarország! Nagyon jól esik, hogy ennyien támogattok és mellettem álltok… Hihetetlenül jó érzés az, hogy most nem érzek mást csak szeretetet és biztatást! Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok… Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban se a szívemben!!! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!! Az, hogy előbb véget ért sajnálom de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak mivel őszinte ember vagyok és nem akarom ezt csűrni csavarni tovább, de egy biztos az üzenet eljutott…..!!! Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet,magyaros ízeket érezni és befeküdni a feleségem mellé! Jelenleg csak erre vágyom!

– írta a közösségi oldalán Pápai Joci.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top