TV-sztárok

Eurovízió 2019: Pápai Joci nem döntős

Pápai Joci, aki egy norvég eurovíziós oldalon 2019 legvonzóbb férfi fellépője lett, kedd este, az első elődöntőben lépett színpadra a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Sajnos nem jutott tovább.

64. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjén, Tel-Avivban kedd este 17-en szerepeltek, köztük a fesztiválra másodszor kijutó Pápai Joci, aki a hetedik fellépőként, fekete ruhában, mezítláb, életfát mintázó fénydekorral adta elő

Az én Apám című, Molnár Ferenc Caramellel közösen írt dalát.

Ezt:

 

Pápai Joci mellett a ciprusi Tamta, a montenegrói D mol, a finn Darude feat. Sebastian Rejman, a lengyel Tulia, a szlovén Zala Kralj és Gasper Santl, a cseh Lake Malawi, a fehérorosz Zena, a szerb Nevena Bozovic, a belga Eliot, a grúz Oto Nemsadze, az ausztrál Kate Miller-Heidke, az izlandi Hatari, az észt Victor Crone, a portugál Conan Osiris, a görög Katerine Duska, valamint a San Marinó-i Serhat adta elő a versenydalát. Közülük a belorusz, a görög, a ciprusi, az észt, a cseh, az ausztrál, a szerb,az  izlandi, a San Marinó-i és a szlovén versenyző jutott tovább, Pápai Joci kiesett.

A csütörtöki második elődöntőben

további tizennyolc ország versenyzője mutatja be produkcióját. Mindkét elődöntőből tíz-tíz előadó jut a szombati fináléba. A döntőnek automatikusan tagja hat kiemelt ország: az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország, valamint a rendező Izrael.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Abir Szultan

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top