Sztárok

Operaénekes gyerekeit rabolta el a villamos Budapesten – videó

Cleo Mitilineou operaénekes szakadó esőben akart villamosra szállni kisgyerekeivel. A gyerekek felfértek, ő lemaradt. A nő sokkot kapott.

Cleo Mitilineou görög származású operaénekesnő előtt úgy záródott be a 61-es villamos ajtaja, hogy gyerekei már a járművön voltak. Mitilineou a szerdai szakadó esőben négy- és nyolcéves gyerekeit tette fel először, majd össze akarta csukni az ernyőjét.

A villamosvezető azonban becsukta az ajtót, és elment.

 

A kétségbeesett anyuka az RTL Híradónak nyilatkozva felháborítónak tartja, hogy sokan látták, ahogy gyerekeivel együtt elindul a villamos, de senki nem segített neki megállítani a szerelvényt. Szülőhazájában, Görögországban legalább kiabáltak volna a villamosvezetőnek.

A nő sírva rohant a villamos után a szakadó esőben.

Egy talpraesett hölgy felismerte a helyzetet, és a következő megállóban leszállt a gyerekekkel, így végül nem kavarodtak el, „csak” megijedtek. A Villamos Független Szakszervezet képviselője a Híradóban elmondta, hogy a hét elejihez hasonló, rossz, esős időben nehezen látni, hogy fel akarnak-e még szállni a megállókban. A BKV kivizsgálja az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top