Sztárok

Szerelmes az X-Faktort kétszer is feladó Nagy Krisztián

Rátalált a szerelem a nehéz sorsú énekesre, barátnőjével az utcán ismerkedett össze.

Nagy Krisztián néhány éve teljesen padlóra került: kétszer feladta az X-Faktort, mentális problémák miatt kórházban is kezelték, ám az elmúlt hónapokban óriási fordulatot vett az élete. A 21 éves énekes összeszedte magát, azóta pedig a szerelem is rátalált – írja a Blikk.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Szinte már görcsösen akartam magam mellé valakit, ám amikor már feladtam a reményt, pont akkor talált rám a szerelem” – árulta el Krisztián, aki az egyik rajongójába, Beatrixba szeretett bele. „Egyszer, amikor a városban sétáltam, odajött hozzám, és kért egy közös képet. Nagyon kedvesnek és szépnek láttam. Még aznap bejelöltem a közösségi oldalon, és beszélgetni kezdtünk. Nem is telt el sok idő, és jött az első randi, amit még jó pár követett, azonnal egymásba szerettünk” – mesélte a bulvárlapnak a Budapestről a nyíregyházi családi házba hazaköltöző extehetségkutatós, aki jelenleg egy zenekarban énekel.

Elmondása szerint mindennap beszélnek telefonon, és amikor csak teheti, felutazik barátnőjéhez Budapestre, de reméli, hogy hamarosan összeköltöznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top