nlc.hu
Sztárok
Lekerült a gipsz Marsi Anikó lábáról

Lekerült a gipsz Marsi Anikó lábáról

Még hosszú út vezet Marsi Anikó számára a teljes gyógyuláshoz, de már látja a fényt az alagút végén.

Csúnya balesetet szenvedett márciusban Marsi Anikó: a TV2 műsorvezetőjének egy szerencsétlen esés következtében eltört a bal combcsontja. Azonnal meg kellett műteni, de napokkal később már ismét az esti híradó képernyőjén láthattuk.

Marsi Anikó a Tényekben

Palik László feleségének gyógyulása azóta szépen halad, a gipsz pedig nemrég lekerült a lábáról. „Egy merevítő fémszerkezet váltotta fel, amivel napról napra jobban tudom mozgatni a lábam. Nagyon jó érzés volt, hogy végre van egy kis szabadságom e téren, de azért a teljes rehabilitációra még időt kell szánni. Most egy botra támaszkodva tudok járni, és pár napja már azt elhagyva is próbálkozom. Igaz, még csak sántikálva, de azért bot nélkül is haladok, szóval látom az alagút végén a fényt” – mondta a Borsnak Marsi Anikó.

A műsorvezetőre még így is hosszú gyógyulás, később pedig gyógytorna is vár, de Marsi elárulta, vezetni már nagyjából tud, úgyhogy lassan visszaáll az élet a megszokott kerékvágásba. A szenvedélyes futóként ismert Marsi azt viseli a legnehezebben, hogy az edzésekről még hosszú-hosszú ideig le kell mondania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top