Sztárok

Palik László fuvarozza mindenhova beteg feleségét

Még ki sem pihente igazán a hosszú-hosszú forgatást Palik László, egyből családja rendelkezésére állt itthon. A férfinak nagyon hiányoztak szerettei.

Több mint három hónapig forgatta a világ másik végén, Dominikán az Exatlon Hungaryt Palik László. A műsorvezető csak pár napja tért haza, és elmondása szerint annyi jó szót kap rajongóitól az utcán, hogy csak kapkodja a fejét. Persze mindenki szeretné kiszedni belőle, hogy ki nyerte a vetélkedőt, de Palik hallgat, mint a sír.

„Az első pillanattól kezdve, amióta betettem a lábam az országba, felfoghatatlan mennyiségű szeretetet kapok. Mindenkitől. Kollégáktól, emberektől az utcán, rokonoktól, barátoktól, mindenkitől. Nagyon jó most nekem itthon lenni” – mondta a Blikknek Palik, aki családjával korábban hosszú évekig külföldön lakott.

Fotó: Palik László hivatalos Instagram-oldala

A férfi első útja itthon Marsi Anikó munkahelyére vezetett. „Bementem a TV2-be, és szinte egész nap ott voltunk a feleségemmel. Ő pluszban műsort is vezetett, tehát megvártam, amíg végez, hogy most már én vihessem haza, mivel a törött lába miatt nem tud jelenleg vezetni. Utána Anikó anyukája várt minket terülj, terülj, asztalkámmal.” Paliknak két kisfia is nagyon hiányzott, akiket már edzésre is elvitt, mióta itthon van – ráadásul begipszelt lábú feleségével együtt nézték a gyerekeket a medence partjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top