Sztárok

Esküvőre készül Schmuck Andor és 26 évvel fiatalabb szerelme

Schmuck Andor és 22 éves menyasszonya már kitűzték az esküvő napját.

Schmuck Andor és menyasszonya, a 22 éves Hanák Eszter között csaknem három évtized a körkülönbség, ám az egyetemista lányt ez egyáltalán nem zavarja. Mint a Borsnak elárulta, mindig is idősebb barátai voltak, ráadásul az igazi, régi vágású úriemberekre bukik.

Én a komoly, érett és férfias férfiakat szeretem, fontos, hogy jó kiállása legyen, lehessen vele beszélgetni értelmes dolgokról is, és legyen udvarias. Egyszóval: olyan úriember, mint Andor” – mondta Eszter, akinek vőlegényét a szülei is megkedvelték, mert látják, hogy odavannak egymásért.

A szerelmesek márciusban ismerkedtek meg, április óta már jegyesek, sőt már az esküvőjük időpontja is körvonalazódik – tudta meg a bulvárlap. „Többen is jelentkeztek, hogy vállalnák a 150 fős násznép vendéglátását, de ezek a részletek majd később tisztázódnak. Megvan már az időpont is, de még nem publikus, mert előbb szeretnénk felkérni a tanúkat” – árulta el Schmuck Andor, akinek eddigi leghosszabb kapcsolata két év négy hónapig tartott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top