Sztárok

Bódi Csabi: „Könyörögtem Istennek, mentse meg a feleségemet”

Bódi Csabi és Gina kislánya, Lilien februárban látta meg a napvilágot, a szülés utáni pár nap azonban igazi rémálommá vált a Bódi család számára.

Bódi Csabi és felesége, Gina kislánya, Lilien 3,5 kilósan, császármetszéssel jött a világra. A felhőtlen boldogságot azonban nem sokáig élvezhette a kis család: Ginánál komplikáció lépett fel.

„A Gina hasából kivezetett csövön nem távozott semmi, és ez nem tetszett neki. Az ápoló a feleségemhez lépett, és a friss sebét kezdte erősen nyomni. Akkor már nem volt hatása a reggeli érzéstelenítőnek,
úgyhogy Gina fájdalmasan felsikoltott. Ez többször is megismétlődött” – mesélte Bódi Csabi, akivel az orvos kisvártatva közölte, hogy Ginát meg kell operálni. Az apuka pedig a műtő előtt imádkozott.

Óriási dráma a Bódi családban. Fotó: smagpictures.com

„Szépen kértem a Jóistent, hogy ne vegye el a feleségemet, mert nagyon jó ember. Egy óra múlva nyílt az ajtó, és megláttam szegényt a kocsin. A lift felé menet erőtlenül köhögött, és csak annyit tudott suttogni, hogy nem kap levegőt. Az orvosok úgy rohantak vele a műtőbe, ahogy a kórházas filmekben látni. Tehetetlenségemben tovább könyörögtem az Úrnak, hogy mentse meg a feleségemet. Húsz perc után nyílt az ajtó, és szerencsére akkor már minden rendben volt…” – mesélte a Story magazinnak Bódi Csabi.

A családi dráma azonban hazaérkezésük után sem ért véget: „Hajnali három körül arra ébredtem, hogy Gina kiabál: nem lélegzik Lilien!… Gina azt mondta, hogy fújjak bele az orrába, de én inkább tárcsáztam a 112-t” – mesélte Bódi Csabi. Szerencsére mire a mentők kiértek, Lilien már jobban volt, miután anyukája levegőt fújt az orrába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top