TV-sztárok

Bódi Csabi az autóbalesetéről: „Majdnem bennégtem”

A zenész autója tavaly egyik pillanatról a másikra gyulladt ki, élete mindössze pár másodpercen múlt. A történtek óta Bódi Csabi átértékelte az életét, és minden másodpercért hálát ad.

Szörnyű pillanatokat élt át Bódi Csabi tavaly, amikor egy szempillantás alatt lángokba borult az autója. Csak a villámgyors reakciójának köszönheti, hogy amikor az első lángnyelvek felcsaptak, azonnal félreállt, és kiszállt az autóból. Ezt követően ugyanis bekapcsolt a biztonsági zár, és az autó többé nem nyílt ki.

„Mikor a lángok felcsaptak, még vissza akartam menni a mikrofonért, de már nem tudtam hozzáférni az autóhoz. Lángokban állt az egész, egy pillanattal azután, hogy szerencsésen kiszálltam. Vízválasztó pillanat volt, mikor – azután, hogy majdnem bennégtem a kocsiban – a jóisten megáldott minket egy kislánnyal. Más ember lettem” – mondta az énekes, akinek két fiúgyermeke után hamarosan kislánya születik. „A feleségemmel ma együtt sírtunk. Sírtunk azért, ami történt, hogy majdnem bennégtem. A kezem meg is égett… és sírtunk azért, mert a történtek után kaptunk egy kislányt. Mikor a lángok felcsaptak, végig a családom járt a fejemben. Hogy mi lesz velük, ha én nem leszek, ki neveli fel őket. Nagyon szerencsés vagyok, hogy túléltem ezt, és a gyerekeimet – köztük a kislányomat is – megölelhetem” – emlékezett vissza a történtekre Bódi Csabi a Drága családom ma 21:00 órától látható epizódjában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top