Sztárok

Újra szerelmes Tölgyesi-Khell Cynthia: „Megszűntem Hujber exe lenni”

Először szólalt meg a válása óta Tölgyesi-Khell Cynthia, akinek minden erejére szüksége volt, hogy talpra álljon.

Évekig csak Hujber Feri feleségeként emlegették, aztán 15 év után tavaly decemberen elvált a színésztől, ezzel végre lezárt egy zűrzavaros időszakot is. A 43 éves édesanya érthetően jó darabig csendre vágyott, Tölgyesi-Khell Cynthia most először meséli el, mi történt vele. 

„”Megszűntem Hujber Feri exe lenni, új életet kezdtem. Azóta nagyon jól vagyunk, beköszöntött az életünkbe a béke és a nyugalom” – olvasható a Story magazinnak adott interjúban. 

„Nem volt könnyű az elmúlt néhány év, de azt mondják, erős nő vagyok. Sokáig a gyerekek miatt akartam megmenteni a házasságunkat, de eljött egy pont, amikor éppen miattuk mondtam azt: váljunk el, történjék bármi, meg kell állnom a saját lábamon.”

Szülei és barátai segítettek Cynthiának, és az erős hite. 

„Hiszek a spiritualitásban. Emlékszem, tízmilliószoros nap volt, amikor kiálltam az erkélyre, és pontosan megfogalmaztam, milyen férfire vágyom, milyen párkapcsolatot szeretnék. Rá két napra ismertem meg a 38 éves Rolandot az interneten. Ennek már másfél éve.”

A gyerekek is hamar megsimerték anyjuk új szerelmét, és most az első családi képek mellett arról is olvashatsz, hogyan alakult Cynthia és Roland kapcsolata. 

Amióta elvált Hujber Feritől, Tölgyesi-Khell Cynthia most először beszélt a nehéz időszakról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top