Sztárok

Először láthatjuk Ábrahám Edit unokáját

Ábrahám Edit unokája már hat hónapos, ő pedig boldogan babázik - először mutatta meg a kis Lénát.

Ábrahám Edit még vissza-visszatér a Barátok közt sorozatba, de már nem állandó szereplő. Mindenki kedvenc Klaudiája hat hónappal ezelőtt fontosabb szerepet kapott: nagymama lett. A kis unokája, Léna már hat hónapos, a színésznő pedig bármikor vigyáz rá, amikor kérik, és mint mondja, ő ad értelmet a mindennapjainak. 

Ábrahám Edit nagyon jól kijön fia feleségével, nagyon jó a kapcsolatuk. „Boldog voltam, amikor összeházasodtak, és sokat viccelődtem azzal, hogy karácsonyra unokát szeretnék a fa alá. És ez valóra is vált, hiszen Léna két héttel a kiírt időpont előtt, már december elején megérkezett a családunkba” – mesélte a BEST magazinnak a színésznő. Léna nagyon sok örömöt hozott a családba, Edit imád vele lenni.

„Az a mottóm, hogy mindennek eljön az ideje. Pont akkor, amikor az ember megérik rá. Nem tudok betelni az unokámmal, annyi örömet ad! A születése óta más szemmel nézem a világot. Újra átélhetem, amit Petivel, csak immár a nehézségek nélkül. Hiszen bárki bármit mond, a nem alvás nehéz, a bezártság nehéz, és ez a része most nem nekem jut. Újból felfedezhetem vele a világot, újra rácsodálkozom apró szépségekre, értelmet ad a napjaimnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top