Sztárok

Koós Réka először szólalt meg apja elvesztése óta, a szerelmét is megmutatta

Koós Réka három hónappal az édesapja halála után először szólalt meg a BEST magazinnak. Elárulta, szerelme nagyon sokat segít neki, hogy feldolgozza a tragédiát.

Koós Réka és édesapja, János kapcsolata híresen jó és szoros volt. Amikor három hónapja elhunyt az táncdalénekes, mindenki megdöbbent, a családja pedig egyenesen összetört. A lánya, Réka most elárulta, hogyan sikerült feldolgoznia a tragédiát, és ki segített neki ebben a legtöbbet. A BEST magazinban mesélt az elmúlt időszakról, és szerelmét is megmutatta, akivel bár öt éve alkotnak egy párt, még nem láthattuk.

„A kórterem ajtajából még integetett, mondtam neki, holnap jövök. Nem volt holnap. Megállt a szíve, és
vége… Soha nem beszéltünk a halálról, hogyan legyen a temetése, és hogyan legyen utána. Nem tudom, mi a jobb: ha az embernek van ideje felkészülni, hogy a szülei elmennek, vagy az, ha hirtelen jön a vég. Mindkettő borzalmas. Apukám naptára tele volt fellépésekkel, még közösen is lett volna koncertünk. Nagyon egyek voltunk. Valahogy úgy alakult, hogy az öcsém, Gergő anyás, én inkább apás voltam” – mesélte a lapnak Koós Réka, aki azt is elárulta, hogyan sikerült feldolgozni a történteket.

„Az élet tényleg megy tovább, de az elengedés csak nem akar jönni, nem tudom, sikerül-e egyáltalán. A folyamatnak még nagyon az elején vagyok, szerencsére rengeteget segít Bálint, a szerelmem” – folytatta a színésznő, majd a párja, Bálint is megszólalt: „Sajnos tudom, mit él most át, több mint tíz évvel ezelőtt elveszítettem az édesanyámat. Sok mindenben ilyenkor nem lehet segíteni, maximum abban, hogy amikor szüksége van rám, ott vagyok mellette, ha akar, belém kapaszkodhat. Közösen járunk az anyukájához, igyekszünk kimozdítani őt otthonról, közös programokat szervezünk.”

Az is kiderült, hogy Bálintnak is lánya van, aki imádja Rékát, és a két gyerek is jó kapcsolatot ápol, együtt mennek majd nyaralni családostul, és a közös otthonukat építgetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top