Sztárok

Lakatos Márk félmeztelenül pózol, büszke a testére

Lakatos Márk szeret kísérletezni, éppen ezért vágott bele egy új blogsorozatba: félmeztelen képeket posztol magáról.

Mostanában eléggé divatos, hogy a nők és férfiak felvállalják a testüket, legyen az bármilyen is. Legutóbb a magyar Cosmo címlapján láthattuk Szegedi Kata divattervezőt fürdőruhában, aki a bodyshaming ellen kampányol. Lakatos Márk is elkezdett egy sorozatot, amelyben a blogján ír teste pozitív megítéléséről, és sok félmeztelen fotót is megoszt.

Ilyen, és hasonló képekkel találkozhatunk a stylist blogján: 

„A divatszakma nagyon sokáig elképesztő módon kirekesztette az emberi testek nagy többségét a magazinokból, címlapokról, plakátokról és egyéb felületekről, és olyan testalkatot állított be szépségideálnak, ami az emberek kevesebb mint 1%-ára jellemző” – írja Lakatos Márk, aki ezeket a sztereotípiákat szeretné megdönteni. Leszögezi, hogy nem a duci embereket támogatja, hanem az elfogadást.

„Nem az egészségtelen életmódot támogatom, hanem a szépségideálok eltörlését, és a kirekesztő világ helyett egy elfogadó és szeretetteljes közeg létrehozását, amiben akár fogyókúra is könnyebben megy.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top