Sztárok

Balesetet szenvedett Vilmos hercegék konvoja, egy idős nő súlyosan megsérült

Egyelőre nem világos, hogy sérült meg a 83 éves asszony.

Súlyosan megsérült egy idős nő, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos konvoja hétfő délután Londonból Windsorba tartott.

Egy rendőrmotoros feladata volt felvezetni a konvojt, és egyúttal ő terelte a forgalmat a királyi autók előtt. Az egyelőre nem világos, hogyan sérült meg a 83 éves asszony a balesetben. Szemtanúk beszámolója szerint hatalmas volt a rendőri jelenlét a baleset után, a mentők ellátták a földön fekvő nőt, egy rendőrségi motor pedig az oldalán feküdt az úttesten.

Az Irene Mayor nevű nőt súlyos sérüléssekkel, stabil állapotban szállították kórházba. Vilmos és Katalin nagyon sajnálja a történteket, felvették a kapcsolatot a családdal, virágokat küldtek az idős asszonynak, és meg fogják látogatni, amikor a nő erre készen áll.

A mostani már a negyedik baleset az elmúlt hét hónapban, ami a brit királyi családdal történt. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Vilmos herceg és Katalin hercegné Oslóban 2018-ban. Fotó: McKay – Pool/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top