Sztárok

Így nézett ki Marsi Anikó 16 éve, és most újra feltűnt az RTL-en

2003. január elsején indult a Való Világ 2. évada. Hogy ennek mi köze van Marsi Anikóhoz, az is hamarosan kiderül.

Mivel az RTL és a TV2 csoport is sorra indítja az újabb és újabb kábeladókat, így újra képernyőre kerülnek olyan műsorokat, amiket már ezer éve nem láttunk. Az RTL például az egykori Való Világ szériákat ismétli az RTL+ csatornán. Mondjuk van mit, hiszen volt belőle eddig kilenc évad. A héten elkaptuk a második évad egyik ismétlését, amiben még Marsi Anikó is feltűnt.

Ez volt az az évad, amiben az RTL beállította a celebcsatasorba Nagy Ő Anikót, és amit ennek ellenére nem a nő, hanem a borsodi VV Laci nyert. Természetesen már akkor, vagyis 16 éve is működtek a keresztpromók, így esett, hogy a VV2 játékosai is bekapcsolódhattok az RTL akkori show-műsorába, ez volt az IQ – Az ország tesztje.

Azoknak, akik nem emlékeznének rá, felelevenítjük, hogy az adásban különböző szakmák tagjainak tudását és intelligenciaszintjét mérték fel. Titkárnők, taxisok, nyomozók, focisták, modellek, kocsmárosok és szőke nők is játszottak benne. A műsorban letesztelték a villalakók intelligenciáját is. A legmagasabb eredményt egyébként a korább emlegetett Anikó érte el. Nos, ennek a show-műsornak volt a házigazdája Marsi Anikó és Vágó István. Ezt az epizódot kaptuk el. És így tudjuk megmutatni, mennyit változott a Tények mostani műsorvezetője 16 év alatt.

Marsi Anikó, RTL, IQ, 2003

Marsi Anikó 16 évvel ezelőtt, az RTL ismétlésében látható (fotó: nlc)

Ez pedig a Tényekhez készült fotók közül egy: 

Marsi Anikó a Tényekben (Fotó: TV2)

Van egyébként Majkáról is fotónk, mert ő is szerepelt a műsorban.

Majka, 2003, RTL, IQ

Majkát is elcsíphettük néhány pillanatra a műsorban (Fotó: nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top