Sztárok

Meglepő fordulat Oszter Sándor bírósági perében

Üzent Oszter Sándornak az a férfi, aki tavaly mártotta be egy befolyással üzérkedés miatt indult ügyben.

Elmarad a másodfokú tárgyalása annak a befolyással üzérkedés miatt indult ügynek, amelyben tavaly Oszter Sándort mint ötödrendű vádlottat végül nem találta bűnösnek a bíróság. Még az ítélet előtt elszökött az ügy egyik vádlottja, aki „koronatanúak” számított, ugyanis az ő vallomásai alapján került a hatóság látóterébe Oszter. Keserű Sándor tavaly áprilisban szökött el – mint kiderült, Izraelbe –, miután visszavonta korábbi, terhelő vallomását a színésszel szemben, így távollétében öt év börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság. A férfi most üzent a színésznek – írja a Blikk.

oszter sandor

Fotó: smagpix.com

„Sajnos, én is részt vettem Oszter besározásában. (…) A legutolsó tárgyalási napon tett vallomásomat tartom fenn… Nyugodt vagyok, hogy Osztert felmentették, mert akkor így mind ártatlanok vagyunk. Utólag is nagyon sajnálom, hogy hagytam, hogy hassanak rám korábban, amikor terhelő dolgokat mondtam Sándorra” – írta a férfi, akinek Oszter Sándor azonnal üzent.

„A sors fonala azért gabalyodik össze, hogy azt az ember szépen spulnira tekerje. Becsülendő, hogy leírta az igazat. Tudok róla, hogy Izraelbe ment, bár nem tartok vele semmiféle kapcsolatot” – mondta Oszter Sándor, aki a Blikken keresztül még azt üzente a férfinak, hogy fejezzék be közös filmjüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top