Sztárok

Vasvári Vivien verekedésbe keveredett, és súlyosan megsérült

Vasvári Vivien egy szórakozóhelyen keveredett balhéba.

A Feleségek luxuskivitelben szereplője a barátaival bulizott, amikor egy férfi szexuálisan zaklatni kezdte – írja a Blikk.

„… egy külföldi pasas folyamatosan jött ránk. Fecsó nem volt mellettem, a barátaival beszélgetett, így a fickó továbbra is jött és fogdosott. Megfogta a fenekemet, a combomat, a derekamat, ezt pedig nem hagyhattam. Nagyon ideges lettem, pedig sokkal nyugodtabb vagyok már, mint pár éve. Amikor viszont elegem lett a tapizásból, akkor jól meglöktem, és üvöltöttem neki, hogy szétverem a fejét” – mondta Vasvári Vivien, aki szerint a férfinak ennyi sem volt elég.

vasvari vivien, szorakozohely

Vasvári Vivien egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe. Fotó: smagpix.com

„Egyszer csak azt vettem észre, hogy távolabb ült, de ocsmányságokat mutogatott nekünk. Na, akkor tényleg elszakadt a cérna. Odamentem, és előbb úgy csináltam, mintha ököllel meg akarnám ütni, utána meg belerúgtam. Ezután ő úgy ellökött, hogy repültem a levegőben. Az egész pár másodperc alatt megtörtént” – mondta a luxusfeleség, akinek bokaszalagja zúzódott meg. Az incidens után a férfit egyébként a szórakozóhely biztonsági szolgálata elvezette a helyszínről.

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top