Sztárok

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe

Vasárnap este tartották a Magyarország Szépe idei döntőjét: Nagypál Krisztina 16 döntős lány közül bizonyult a legszebbnek.

Már hetekkel ezelőtt elstartolt a Magyarország Szépe válogatása, ahol idén is rengeteg szépésg mérette meg magát. Közülük a szigorú zsűri 20 lányt válogatott ki, akiknek mentorai egykori szépségkirálynők, divatikonok, fotósok voltak és a két tulajdonos, Sarka Kata, valamint Rogán Cecília.

A 20 fős mezőnyből a vasárnapi döntőbe végül 16-an kerültek be: nekik az élő műsor alatt fürdőruhában, estélyiben és népviseletben is meg kellett mutatniuk magukat a zsűrinek. A fináléba a legszebb tíz lány közül végül Kiss Virág, Csonka Rebeka, Ollári Barbara, Gál Tímea és Nagypál Krisztina jutott.

A Magyarország Szépe vasárnapi döntője során nemcsak a királynőt választották meg, de díjazták a legszebb mosoly tulajdonosát is. A díjat Csonka Rebeka, a 2019-es Miss World Hungary második udvarhölgye vehette át Sarka Kata versenyigazgatótól. A közönségdíjat Lakatos Lilla nyerte, ő Rogán Cecíliától vehette át az elismerést.

Ezek után következett a szépségverseny utolsó eredményhirdetése: eszerint a 2019-es Miss World Hungary második udvarhölgye, vagyis a harmadik helyezett Csonka Rebeka lett, aki a tavalyi második udvarhölgytől, Józsa Esztertől kapta meg a koronát. A második helyezett, vagyis az első udvarhölgy, Gál Tímea lett, aki a díjat a tavalyi második helyezettől Galambos Patríciától vehette át. A 2019-es Magyarország Szépe győztese, aki képviselheti majd hazánkat a thaiföldi világversenyen, és aki egy évig viselheti majd a Miss World Hungary címet, Nagypál Krisztina lett, aki a díjat a tavalyi győztes Szarvas Andreától vehette át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top