Sztárok

Oszter Alexandra gyerekkori barátjáról mesélt

Sáfár Anikó lánya a legjobb barátnője, így van ez már négyéves koruk óta.

Ömlenek a cuki gyerekkori emlékek a Bors mai cikkéből, melyben Sáfár Anikó lánya és Oszter Sándor lánya gyerekkorból eredő barátságát taglalják. A lap megjegyzi: a színészek gyermekei gyakran panaszolják, hogy esténként nélkülözniük kellett a szüleiket, de hozzáteszik, hogy nyaranta viszont olyan helyekre juthattak el, amiről más gyerekek csak álmodhattak.

Oszter Alexandra színésznő / MTVA Fotó: Zih Zsolt

Sáfár Anikó ko­rábban mesélt ar­ról, hogy amikor Gyulán, a nyári játékokon vendégszerepeltek, a kislányaik a színpad felett szaladgáltak egy vashídon, a függőfolyosón, mi­közben ő és Alexandra apukája, Oszter Sándor egy drámai jelenetet adott elő. „Gyulán játszottak a szüleink, éppen haldoklott a színpadon apám, vagyis Attila, Isten ostora, mellette Anikó, a szerelme – emlékszik Alexandra. – Nagy csend lett, gondoltuk, vége van az előadásnak, hát kijöttünk az öltözőből. De az drámai csend volt. Állati nagy röhögés lett. Nagyon leszúrtak, mert tönkretettük az előadást.” Alexandra édesanyja, Failoni Donatella hozzátette, hogy az az öltöző a függőfolyosón volt fent, nem hátul a színpad mögött, ezért onnan tilos volt kijönni előadás alatt, de a lányok persze kijöttek, felhördülés helyett viszont tapsot kaptak. „Csináltunk ilyeneket, mert halálra untuk magunkat – folytatja Alexandra. – Négyezer-ötszázszor láttunk egy darabot a próbákkal együtt. Délelőtt próbán ültünk, este egy órával korábban ott voltunk előadás előtt. Mindig játszottunk. Jártunk lovagolni, úszni, aki éppen ráért, az vitte a másik gyerekét is. Kétéves korunkban barátkoztunk össze, és Viki azóta is a legjobb barátnőm.”

Alexandra anyja azt is elmondta a lapnak, hogy lánya és Viki kétévesek voltak, amikor először találkoztak, Kőszegen, és négyévesek, amikor Gyulán töltötték a nyarat. „Tulajdonképpen én töltöttem velük a legtöbb időt, mivel Anikó és Sándor próbált, vagy játszott. Sokszor öltöztek mindenféle maskarába, emlékszem, egyszer Szandi egy csipketerítőt tett a fejére, királynőt játszott. Jó gyerekek voltak, okosak, aranyosak, nem volt velük gond. Máig jóban vannak, úgy egy hónapja találkoztunk mindannyian együtt” – mesélt a régi időkről Donatella, aki 2018 júliusától újra volán mögé ülhet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top