Sztárok

Rúzsa Magdi a régi képein is úgy ragyog, mint most

A hozzáértők azt mondják, Rúzsa Magdi sikerének egyik titka, hogy mindig összhangban volt magával. Szó, ami szó, már régen is ugyanilyen erőteljes volt a kisugárzása.

Ma este lép fel a VOLT fesztiválon Rúzsa Magdi, aki élvezi, hogy tele a nyárra a naptára, a lendületét és a lelkesedését pedig sem a hőség, sem a sok utazás nem veszi el. Ugyanúgy mosolyogva lép színpadra, mint 2005-ben, amikor először látta az ország a Megasztárban, csak most már egyre nagyobb tömegeket mozgat meg.

Az zenei stílusa ugyanúgy változott az elmúlt években, mint a megjelenése, csak egy valami állandó: az egyedisége, amit ő csak úgy fogalmaz, hogy mindig kell valami, amitől magdis lesz a megjelenése. 

Story Gála 2019

Rúzsa Magdi a Story gálán (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Azért szeretek nő lenni, mert épp amilyen lábbal kelek fel, úgy öltözködhetek. Ha épp rocker hangulatban vagyok, akkor olyan ruhát veszek fel, ha romantikusabba, akkor olyat, ha pedig a nőies, szexi énem szeretném megvillantani, akkor ez alapján választok a gardróbból. Figyelek az arányokra, szeretem az egészséges középutat, a túlzásokat kerülöm. Mindig kell egy valami, amitől igazán Magdis lesz a szett, egy kalap, egy csizma vagy egy különleges kiegészítő. Ahol igazán szeretem kiélni magam az öltözködés terén, az a színpad, intenzív típus vagyok, így mindig oda kell figyelnem, hogy mit választok: mi az amiben jól tudok mozogni és ki is tűnik a háttérfényben. Sokszor persze pont azért, mert van alkalmam öltözködni, hétköznapokban csak egy farmert kapok fel trikóval” mondta Rúzsa Magdi korábban az egyik divatüzlet megnyitóján. 

A közel másfél évtized alatt Rúzsa Magdi sok arcát megmutatta már, ebből válogattunk néhányat: 

Megnézem
Összes kép (23)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top