Sztárok

Beyoncé és egy sereg sztár pózol az Oroszlánkirály legújabb fotóin

A mai napon jelentek meg az alábbi fotók az idei év egyik legjobban várt filmjéről, szinte felsorolni sem lehet a rengeteg sztárt, akik részt vettek a projektben.

Július 19-én érkezik a mozikba az 1994-es Disney-klasszikus, az Oroszlánkirály „élő” szereplős új változata. Az idézőjel azért került az előző mondatba, mert valójában egy számítógépes grafikával alaposan felturbózott alkotásról van szó, amelyben a szereplő, beszélő állatokat is komputer segítségével keltették életre. Az animációs változatból ismert jellegzetes jószágokat pedig egy seregnyi híresség szólaltatja majd meg. 

Az Oroszlánkirály hivatalos Twitter-oldalán a mai napon jelent meg több fotó is, amely az egyes szereplőket és a nekik a hangjukat kölcsönző celebritásokat ábrázolja. A főszereplőnek, azaz Simbának, a kisoroszlánnak például az a Donald Glover, aki tavaly alaposan felkavarta a kedélyeket This Is America című szürreális videóklipjével. 

Rajta kívül azonban olyan nevek tűnnek még fel a stáblistán, mint Beyoncé, az Oscar-díjra jelölt Chiwetel Ejiofor, a füvezős vígjátékok koronázatlan királya, Seth Rogen, a Darth Vader hangját kölcsönző James Earl Jones vagy például a szatirikus hírműsorával nemzetközi hírnévre szert tevő John Oliver. 

A filmet a Marvel-birodalomban otthonosan mozgó Jon Favreau rendezi, aki többek között a Vasember első két részét is jegyzi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top