Sztárok

Megtisztelő díjat vehetett át Balázs Andi

Balázs Andi elnyerte a gyerekek szeretetét, akik megválasztották a kedvenc tanáruknak.

A Talent Studiót három évvel ezelőtt alapították azzal a céllal, hogy a hazai szinkronszakma utánpótlását felkutassák, kineveljék, és segítsenek a diákoknak a szakmában elhelyezkedni. A tanári karban olyan aktívan dolgozó színészekkel, szinkronszínészekkel és rendezőkkel dolgozhatnak együtt a gyerekek, akik a hétköznapokban ismert és elismert művészként tevékenykednek. 

A tehetséggondozó műhely tegnap első alkalommal rendezte meg nagyszabású eseményét, ahol az iskola növendékei mutatták be tehetségüket. Mindezek mellett kiderült, hogy a gyermekek által megszavazott Év Tanára díjat Balázs Andi nyerte.

„Olyan, mintha az összes gyerkőc a gyermekem lenne, nagyon megtisztelő, hogy engem választottak meg az év tanárának! Nagyon élvezem a közösen eltöltött órákat, mert mindig együtt tudunk lenni. Ráadásul mindig jönnek a színházba nézni, és én is nézem őket, figyelem a kis életüket, és komolyan mondom, hogy nagyon a szívemen viselem a sorsukat, és köszönöm, srácok, cukik vagytok!” – mondta a színésznő meghatódva, a boldogság könnyeivel küszködve.

Díjat kapott még többek között Kautzky Armand, Gesztesi Károly és Kökényessy Ági is, Szulák Andrea és Mészáros Árpád Zsolt pedig fellépett az eseményen.

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top