Megtisztelő díjat vehetett át Balázs Andi

nlc | 2019. Július 04.
Balázs Andi elnyerte a gyerekek szeretetét, akik megválasztották a kedvenc tanáruknak.

A Talent Studiót három évvel ezelőtt alapították azzal a céllal, hogy a hazai szinkronszakma utánpótlását felkutassák, kineveljék, és segítsenek a diákoknak a szakmában elhelyezkedni. A tanári karban olyan aktívan dolgozó színészekkel, szinkronszínészekkel és rendezőkkel dolgozhatnak együtt a gyerekek, akik a hétköznapokban ismert és elismert művészként tevékenykednek. 

A tehetséggondozó műhely tegnap első alkalommal rendezte meg nagyszabású eseményét, ahol az iskola növendékei mutatták be tehetségüket. Mindezek mellett kiderült, hogy a gyermekek által megszavazott Év Tanára díjat Balázs Andi nyerte.

Balazs Andrea-4686-VSZ

Balázs Andrea a Talent Show eseményen, Budapesten. Fotó: Vadnai Szabolcs

Balazs Andrea-4897-VSZ

Balázs Andrea a Talent Show eseményen, Budapesten. Fotó: Vadnai Szabolcs

„Olyan, mintha az összes gyerkőc a gyermekem lenne, nagyon megtisztelő, hogy engem választottak meg az év tanárának! Nagyon élvezem a közösen eltöltött órákat, mert mindig együtt tudunk lenni. Ráadásul mindig jönnek a színházba nézni, és én is nézem őket, figyelem a kis életüket, és komolyan mondom, hogy nagyon a szívemen viselem a sorsukat, és köszönöm, srácok, cukik vagytok!” – mondta a színésznő meghatódva, a boldogság könnyeivel küszködve.

Díjat kapott még többek között Kautzky Armand, Gesztesi Károly és Kökényessy Ági is, Szulák Andrea és Mészáros Árpád Zsolt pedig fellépett az eseményen.

Kautzky Armand-4878-VSZ

Kautzky Armand a Talent Show eseményen, Budapesten. Foto: Vadnai Szabolcs

Kokenyessy Agi-4884-VSZ

Kökényessy Ági a Talent Show eseményen, Budapesten. Fotó: Vadnai Szabolcs

Meszaros Arpad Zsolt-4776-VSZ

Mészáros Árpád Zsolt a Talent Show esemenyen, Budapesten. Fotó: Vadnai Szabolcs

Szulak Andrea-4668-VSZ

Szulák Andrea a Talent Show esemenyen, Budapesten. Fotó: Vadnai Szabolcs

Exit mobile version