Sztárok

Csak a lombik segíthet Solti Ádáméknak: „Már nem muszájból szeretkezünk”

A világ egyik legszebb helyére utazott Solti Ádám és Berni az őrült lagzijuk után. Abban biztosak voltak, hogy a nászúton nem fogan meg a babájuk, mert az esküvő előtt közölték velük, hogy valószínűleg csak lombik segítségével lehet gyerekük.

A Nyerő Páros legutóbbi szériájában ismerhették meg a nézők igazán Solti Ádám és Bernadett kapcsolatát, és már nemcsak a színészt, de a párját is megkedvelték. Berni az őszinteségével rajongókat és barátokat is szerzett, és kétségtelenül a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Soltiék először meséltek arról, mennyire vágynak gyerekre. Az esküvő előtt is sokan kérdezgették őket a családalapításról, most viszont elejét veszik azoknak a pletykáknak, hogy a nászútról esetleg már hárman tértek haza. 

„Az esküvői előkészületek forgatagában, amely azért tudott feszült is lenni, nem távolodtunk el ugyan egymástól, de a stressz miatt nem volt meg köztünk a ránk jellemző harmónia. A nászúton visszatért, például, amikor a lemenő nap fényében táncoltunk, vagy amikor a homokban játszó gyerekeket néztük kicsit irigykedve, de reménykedve, hogy a lombikprogram, amibe nem sokkal korábban belevágtunk, segít majd rajtunk.”

Solti Ádám és Berni a BEST magazinnak mesélt először a lombikprogramról, és arról, miért ez lehet megoldás számukra. Talán furcsa, de az is elhangzott tőlük, hogy megkönnyebbültek. 

„Most, hogy elkezdjük a lombikot, ennek is vége, ma már nem muszájból szeretkezünk, hanem mert megkívánjuk egymást. Megkönnyebbültünk, és felszabadultunk.”

További részletek a Bestben: 

A BEST magazinból derült ki: Solti Ádám és Berni lombikprogramba kezdett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top