Sztárok

Solti Berni a sikertelen lombikról: „Magamat hibáztattam”

Hatalmas reménnyel vágtak bele a lombikprogramba, Solti Ádám és Solti Berni erről korábban is beszélt. Most sz elmúlt hetekről osztottak meg részleteket.

Nehéz feladatot vállaltak magukra Solti Ádámék, amikor úgy döntöttek, hogy a gyerekért folytatott küzdelmükbe beavatják az embereket. Ezzel rengeteg embernek adtak erőt, és Berni a saját oldalán is többször megköszönte azt a megszámlálhatatlan biztatást, amit viszonzásul kaptak. Szükségük is van erre. 

Az elmúlt napokban Berni a saját Instagram oldalán beszámolt az első lombikprogramról, megmutatta, hogyan injekciózta magát, pontosabban, hogyan segített ebben a férje, mert ő nem tudta megszúrni magát. Elmondta, hogyan zajlott a punkció és örömmel írta: két embriót is beültetnek neki. Az eredményről viszont nem csak a saját oldalán számolt be, hanem a BEST magazinnak is mesélt arról, min ment keresztül, amikor az első pozitív teszt hamis eredményt mutatott. 

„Azért is volt óriási csalódás, mert napokon át éreztem a beágyazódási fájdalmat a hasamban. Ám úgy tűnik, az mégsem az volt. Képtelen voltam elviselni, hogy még ennyi sem történt… Nem tudom, miért fájt ez annyira…”

Berni attól félt, hogy depresszióba zuhan, különösen, miután felmerült benne: vajon ő mit rontott el? Szerencsére az önmarcangolást felváltotta az újabb remény, és Berni megtartotta az első ultrahangos felvételt is, ami rutinszerűen készült a beültetéskor. „Ezt egy nő soha nem felejti el. Egyszerűen kell, mert ennyi maradt belőlük nekem…”

Berni mesélt arról is, milyen volt anyának éreznie magát, és hogyan készül a következő lépésre. 

Solti Berni és Solti Ádám őszintén meséltek a lombikprogramjukról (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top