Sztárok

Ismerkedési szokásairól vallott Dobrády Ákos

Megvan a taktikája a valóság és az online tér kapcsolására. Dobrády azt mondja, fordult már ki randiról.

Januárban mesélt arról Dobrády Ákos, hogy miként élte meg szakítását Iszak Eszterrel, most pedig arról beszélt a Best magazinnak, hogyan ismerkedik. A lapból kiderül, hogy a TNT vezetője felkészült az apaságra, de még nem találta meg az anya személyét. Úgy véli, megnehezíti a dolgát, hogy otthon ülő típus, otthonról viszont nehéz ismerkedni. „Egyetlen módja van az ismerkedésnek: a Facebook. Sokszor egyébként azt hiszik, kamu a profilom, de ha nyilvánosak a képeid, akkor azért látják, hogy nem úgy van” – magyarázta a hetilapnak. Hozzátette, ennek az ismerkedési módszernek megvan az árnyoldala, mivel a valóságot sokszor nem tükröző képeket használnak az emberek. Előfordult vele, hogy egy randiról az ajtóból fordult vissza.

„Van egy taktikám. Ha nyilvános helyen meglátok egy vonzó nőt, akkor keresem vele a szemkontaktust, de nem megyek oda hozzá. Hazamegyek, kinyitom a Facebookot és megvárom, hogy ismerősnek jelöljön. Ha felismer, úgyis megtalál. Én nem tudom, hogy hívják, így én biztos nem találom meg. Bármilyen furcsán is hangzik, nem jellemző rám, hogy az utcán nyomulok valakire. Ráadásul már abban a korban vagyok, hogy szórakozóhelyre sem járok, és a munkahelyi kapcsolatokban sem hiszek, szamba klubba sem járok. Visszahúzódó, otthon ülő típus vagyok” – magyarázta Dobrády Ákos, és hozzátette, hogy ugyan nem görcsöl, hogy jöjjön valaki az életébe, de azt sem szeretné megvárni, hogy az óvodában a gyereke nagyapjának higgyék. 

(Kiemelt kép: Dobrády Ákos Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top