nlc.hu
Sztárok

Közös fotón Dobrády Ákos és a párja

Megmutatta a párját Dobrády Ákos: „Jöhet a második baba és az esküvő is!”

A TNT zenésze ritkán beszél a családjáról, most azonban kivételt tett.

Dobrády Ákos régebben sokat álmodozott az apaságról, mégis sokáig várt rá, hogy családja legyen. 2021 júniusában aztán teljesült élete legnagyobb álma: megszületett a kisfia, Bende Mór. A kis család élete már csak egy esküvővel és egy kis testvérrel lehetne kerekebb.

Dobrády Ákos

Nagyon élvezi az apaságot Dobrády Ákos – Fotó: Sajtóklub

„Abszolút tervben van a második gyermek, és Nikivel sokszor szóba kerül közöttünk az esküvő is. Úgyhogy nem kizárt, hogy a jövőben megtartjuk. De enélkül is nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk együtt, és ez most a legfontosabb” – vallott be a Story magazinnak a 47 éves énekes.

Dobrády Ákos

Dobrády Ákos és párja, Niki – Fotó: Story magazin – címlap

Elmondása szerint a kisfia születése óta teljesen átrendeződött a fontossági sorrend az életében, már minden Bende Mór körül forog. „A világ legcsodálatosabb dolga az apaság. Egészen más úgy hazafelé tartani, hogy vár a családod, hogy szalad eléd a gyereked” – mesélte Dobrády Ákos, aki igyekszik a párjával egymásra is kellő időt szánni. „Mi erre nagyon figyelünk Nikivel, és amikor tehetjük, elutazunk. De ha csak egy vacsorára jut idő, az is hatalmas ajándék számunkra” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top