nlc.hu
Sztárok
Megható: elsírta magát a vereség után a magyar kosárlabda-válogatott kapitánya

Megható: elsírta magát a vereség után a magyar kosárlabda-válogatott kapitánya

Hatalmas bravúrokkal jutott be a legjobb nyolcba a magyar női kosárlabda-válogatott az Európa-bajnokságon, tegnap azonban nem sikerült nyerniük.

Sokan nem várták a magyar női kosárlabda-válogatottat az Európa-bajnokság legjobb 8 csapata közé, a lányok viszont hatalmas bravúrokkal jutottak tovább a csoportkörből. Az olaszok és a szlovének ellen sem ők voltak az esélyesek, mégis sikerült nyerniük. Tegnap a legjobb négybe jutásért játszottak, de sajnos alulmaradtak a britekkel szemben, így elmaradt a csoda. A válogatott csapatkapitánya, Raksányi Krisztina sírva nyilatkozott az M4Sport stábjának. 

„Van most egy pár óránk kisírni magunkat, de ez egy óriási dolog lett volna” – kezdte a sportoló, majd nem tudta tovább folytatni, hiszen végig könnyeivel küszködött. A megható képsorok után azonban elmondta, hogy összeszedik magukat, hiszen még van esélyük kijutni az olimpiai kvalifikációra, ehhez azonban előbb le kell győzni Belgium válogatottját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top