Sztárok

Leukémiás a magyar válogatott kosárlabdázó, Gereben Lívia

Gereben Líviát a sportág egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon, de most egy fontosabb harc következik: le kell győznie a leukémiát.

Gereben Lívia a magyar női kosárlabda egyik legnagyobb tehetsége, évek óta alapember a bajnokesélyes a Szekszárd csapatában és a magyar válogatottban. A 19 éves bedobó óriási küzdő, most azonban az élet egy sokkal nehezebb feladat elé állította. Tegnap ugyanis kiderült, hogy Lívia leukémiás. A közösségi oldalán a testvére, Dorka közölte a szörnyű hírt. 

Hatalmas összefogás alakult ki már most a kosárlabdás társadalomban, mindenki szorít a tehetséges sportolóért. Szalay Ferencet, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökét is sokkolta a diagnózis:

Ma még mindannyian próbáljuk feldolgozni ezt a hírt. Természetesen az egész kosaras társadalmat maga mögött tudhatja Livi, együtt harcolunk vele mi is a betegsége ellen. Biztos vagyok abban, hogy a rá jellemző küzdeni tudás, a mindent elsöprő akarat sokat segít majd ebben a küzdelemben, mi mellette állunk mindenben! Ezúton is szeretném üzenni a családnak s magának Líviának: ebben a csatában egyetlen pillanatra sem leszel egyedül, ránk mindig számíthatsz! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top